La Diputació de Lleida intensifica els llaços de col·laboració amb el Parc Nacional d’Aigüestortes

Joan Talarn -tercer per l'esquerra- durant la seva visita al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (Diputació)
Joan Talarn -tercer per l’esquerra- durant la seva visita al Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (Diputació)

La Diputació de Lleida intensificarà els llaços amb el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici amb motiu de la commemoració del 70 aniversari de la declaració com a espai natural protegit, l’any 2025. El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquesta setmana l’espai natural, que l’any passat va comptabilitzar 628.000 visitants.

Talarn ha estat rebut a Ca de Simanet, la Casa del Parc, per l’alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera; l’alcalde d’Espot, Josep Maria Sebastià; i el recentment nomenat director del Parc Nacional, Lluís Florit.

El president Talarn ha destacat que, a més de la promoció habitual a través del Patronat de Turisme Ara Lleida, es valora la col·laboració amb el món local més enllà dels municipis de Boí i Espot, en què s’integra el Parc Nacional d’Aigüestortes. Talarn ha manifestat que “aquest espai singular del país és una oportunitat no només per a la natura i les persones sinó també com espai social dels municipis de muntanya i referent del turisme responsable i sostenible”.

Joan Talarn ha visitat el Parc, acompanyat també del president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Albert Palacín; i l’alcaldessa del Pont de Suert, Iolanda Ferran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

[do_widget id=category-posts-pro-64]