Horòscop del 28 de març al 3 d’abrilÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Us espera molt de moviment, moltes més emocions del compte i més facilitat d’estar neguitosos. Només us demano que us ho agafeu amb molta paciència i que no vulgueu fer més del que pugueu perquè si no podeu acabar molt cansats i tampoc cal. De fet, com que seran dies de canvis i de moltes emocions heu d’estar preparats per tot i cal que us ho agafeu tot amb simpatia, o sigui que molta moral i endavant.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Tindreu el sisè sentit molt a flor de pell, cosa que us pot donar molts avantatges davant els canvis del dia a dia. És important que mireu d’aprofitar aquestes facilitats per poder millorar el camp de la feina si convé i també el de la família que sembla que el teniu una mica abandonat i crec que és vital que el treballeu una miqueta. Per altra banda, no us estranyi si teniu moltes ganes de manar, de vegades passa.

 

 

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Tot el camp de la poesia us estirarà molt i les ganes de ser romàntics us podrà i fareu el que sigui per donar bon rotllo a tots els que teniu al voltant dient allò que més es necessita sentir en un moment donat. Tot i que els que estaran millor seran els altres, de rebot per a vosaltres també serà genial, i segurament no en dubtareu gens ni mica quan ho analitzeu a fons, fer feliç et fa feliç sempre.

 

 

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Us sentireu una mica obligats a callar davant de situacions en les que donaríeu la vostra opinió i sabeu perfectament que no seria ben rebuda, cosa que farà que us mossegueu la llengua i calleu. Sé que no és fàcil però és necessari que us mantingueu perquè hi teniu molt a perdre si dieu el que penseu, o sigui que aquesta vegada haureu de deixar passar el que sigui i prou. No cal que patiu mes del compte.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tindreu molta força física, cosa que ja està be, però us haureu de mirar de controlar una mica perquè podeu fer mal si se us acudeix donar un copet a l’esquena a algú. De vegades no comptem que hi ha persones més sensibles que d’altres i petites coses els fan més mal. A part d’això seran bons dies per a vosaltres ja que tindreu força sort en tot, que ja va bé, només haureu d’estar pendents de la família i prou.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Us veureu envoltats de persones amb càrrecs importants, i la veritat és que ja us anirà bé perquè podeu fer amistats interessants que el dia de demà us poden ajudar en algun aspecte, ara bé això no vol dir que els hagueu de perseguir, si hi ha bon rotllo molt bé però si la cosa no es veu natural no cal que us hi esforceu a voler tant si com no lligar-vos a qui us sembli interessant, ha de ser sense forçar la cosa.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
No us estranyi sentir-vos cansats o faltats d’energia, la veritat és que us marcarà molt la mandra i les poques ganes de fer res, de vegades això ja passa però és necessari que no us adormiu massa que després les coses costen més i encara fan venir més mandra. Estareu molt pendents del vostre físic i això en part està bé perquè així fareu una bona renovació de vestuari i us sentireu més bé per dins.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Estareu molt manaires i això de donar ordres us farà molta gràcia, ja pot ser divertit però heu de tenir present que segons el que maneu potser algú se us enfada i no cal, sigueu prudents i no us esvaloteu. Per altra banda, la vostra iniciativa pot ser molt bona per començar projectes del passat, mireu de posar fil a l’agulla i feu servir la facilitat de concreció d’aquests dies, us anirà bé segur.

 

 

 

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Menys a casa voldreu estar a tot arreu, la veritat és que segur que no us cauran les parets al damunt, però és que necessitareu sortir, que us toqui l’aire i, sobretot, necessitareu divertir-vos i estar amb amics i gent diferent. De fet, no hi ha res de mal en això i podeu estar millor. També hem de pensar que tant sortir pot portar mal rotllo amb els de casa, mireu de no discutir que no cal i és millor fer les coses bé.

 

 

 

 

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Aneu-vos preparant que teniu uns dies molt bons per lligar i per tenir alguna història, potser no molt seriosa però sí interessant. De totes maneres, estaria bé que a part del moviment en tema de parella us poséssiu les piles en el camp de la feina que us esteu despistant massa i això no us convé pas, intenteu estar més concentrats en el que feu que si no en podeu espifiar alguna i us faran crits.

 

 

 

 

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
El camp de la parella serà el que us atabalarà més aquests dies i heu de mirar de no posar-vos nerviosos, ja sé que us costarà força, però crec que paga la pena estar més tranquils i així les coses s’arreglaran de manera més fàcil en aquest aspecte. No cal que us digui que us convé reposar, que segurament ja us ho noteu força, feu cas el vostre cos i mireu de dormir una mica més.

 

 

 

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Tot serà molt agradable i maco, sense anar-ho a buscar us trobareu amb què les coses boniques se us presenten soles i com que estareu molt romàntics ho veureu tot de color rosa. Tot pot ser molt maco, encara que heu d’estar al corrent que potser no és igual de maco pels altres, no cal que feu massa propaganda del que esteu vivint, no fos cas que algú us aixafi la guitarra i després us sentiu malament.

 

 

 

[do_widget id=category-posts-pro-64]