Horòscop del 27 de gener al 2 de febrer


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Et debats entre el que vols fer i el que les circumstàncies semblen imposar-te. L’important és fer cas al teu cor. Treball: per fi t’alliberes d’un problema laboral. Centra’t en nous objectius.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

T’espera una sorpresa; algú podria declarar-se i descobrir els seus sentiments cap a tu, ja t’ho imaginaves però no t’atrevies a creure-t’ho. Treball: diràs no a una feina, has d’optimitzar el teu temps, ho entendran.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estaràs molt persuasiva i subtil i d’aquesta manera convenceràs a tots, perquè secundin els teus desitjos. Treball: pot ser que hagis de renunciar a un acord per no veure-ho clar. No et precipitis, el teu moment arribarà.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
No pots controlar el que senten els altres, només pots estar segura de les teves pròpies emocions, així que relaxa’t. Treball: l’ajuda que vas sol·licitar t’arribarà, així que no et deprimeixis i centra’t en nous objectius.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Una setmana de molta passió. Et sentiràs atreta per algú nou, que tindrà preciosos detalls. Prepara’t a viure moments únics. Treball: el teu nivell d’exigència és alt, però no pots pretendre que tots vagin al teu ritme.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els teus éssers estimats volen passar més temps amb tu i tu et resisteixes. No t’atabalis, obre’t a ells i gaudiràs. Treball: si es presenta una situació complicada, mantingues la calma i els teus caps apreciaran el teu saber estar.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tens art, creativitat, sensibilitat i has d’aplicar aquests dons també a les teves relacions personals per enamorar-te. Treball: setmana de trobades fortuïtes que et portaran a trobar, quelcom millor del que tens.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Una situació que porta llarg temps enquistada es buida per fi; era la teva negativitat la que no et deixava veure la solució. Treball: no et sents bé amb el que fas, i això ha de canviar. Mentre busques, accepta el que tens.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et mous per impulsos, quan tot va bé, et sents enamorada, si hi ha conflictes, desitges allunyar-te. Equilibra’t. Treball: el teu enginy moltes vegades et porta a actuar per lliure i seria millor col·laborar en equip.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La felicitat només s’aconsegueix estant en pau amb tu mateixa. Així que deixa’t de conflictes innecessaris i tot anirà millor. Treball: lliura’t del que no és urgent, perquè tu sola no pots absolutament amb tot.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Una persona et demana consell emocional. Estaràs a l’altura de les circumstàncies, el teu bon judici i la teva serenitat són justament les ajudes que necessita. Treball: últims retocs a un projecte nou, et sortirà bé.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Establiràs un pont de comunicació no verbal amb una persona del passat. Tindràs moments molt dolços. Treball: organitza’t perquè arriba l’hora d’engegar el projecte que portes tant de temps posposant.

TOTES LES NOTÍCIES