Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ets incombustible i et creixes davant de les circumstàncies adverses. Aquesta setmana la teva voluntat serà admirable. Treball: excel·lent ocasió per impulsar nous projectes. Connectaràs amb gent que et facilitarà les coses.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Una setmana per treure’t de sobre problemes domèstics que estan alterant la pau a casa. Treball: una persona podria proposar-te que t’associïs amb ella per col·laborar en un nou projecte, però no és un bon moment.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

El diàleg tranquil serà la clau per a la reconciliació total amb la teva parella. Cedeix i venceràs. Treball: hi ha moments que tot va bé i de sobte s’espatlla la ratxa. Analitza què et passa i reacciona.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La paciència és un do que hauràs d’utilitzar molt aquests dies per no acabar enfadant-te. Treball: resoldràs un problema que semblava insalvable, confia en el teu potencial, tu vals molt més del que creus.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Les persones que solen estar més pendents de tu respondran ara que tant les necessites. Treball: la teva ajuda a un dels teus col·legues és generosa, però vés amb compte, hi ha gent que està molt atenta a les teves gestions.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

L’amor uneix i t’ajuda a mantenir l’equilibri emocional i a més et proporcionarà inoblidables experiències. Treball: no donis importància als comentaris, controla’t, no contestis ni aixequis la veu i sortiràs airosa.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Posseeixes un poder de seducció molt especial, Venus en trànsit pel sector de la parella et permet brillar. Treball: bon període per dissenyar estratègies laborals, no t’estranyi que et demanin consells, transmets seguretat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Una disculpa a temps evitarà que les coses vagin a pitjor i que es generi un conflicte greu. No busquis culpables. Treball: combat el mal ambient de les teves relacions professionals, implicant-te de manera positiva.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

És amb un ampli somriure i una actitud serena i conciliadora com aconseguiràs resoldre un enfrontament aquests dies. Treball: t’oferiran alguna cosa interessant, no t’ho pensis, encara que el benefici econòmic sigui poc aprendràs molt.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No cedeixis a la influència dels astres, recorda que tu manes en els teus sentiments i aconseguiràs el que et proposis. Treball: no és fàcil renunciar al que més t’agrada però fer-ho per l’amor a l’art no paga les teves factures.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Saps el que has de fer perquè les teves relacions millorin, gaudeix de la teva llibertat però compartint els teus interessos. Treball: no pretenguis estar a tot arreu, modera les teves ànsies de perfecció i sortiràs guanyant.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si has d’escollir entre dos afectes, pots eternitzar-te, el teu és sumar no restar, per això no t’entenen. Treball: vés amb compte amb l’oferta d’algun negoci que t’ofereix dubtes. Sigues cauta, informa’t a fons abans d’actuar .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada