Els Capricorn heu d’ajudar un amic del 16 al 22 de novembreÀries
del 21 de març
al 20 d’abril
Tens l’oportunitat de reconsiderar la teva postura i de treure’t una espina del cor. Aposta per la reconciliació. Treball: posar excuses per justificar errades no et servirà ni ara ni mai. Assumeix els errors, i aprèn d’ells, per no tornar-los a cometre.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Si les persones amb les quals comparteixes la teva vida no tenen el do de la vidència, és difícil saber el que et passa si no els ho comuniques. Treball: et toca posar-te les piles i abandonar la comoditat en la qual de vegades t’instal·les, participa i no et facis de pregar.

 

 

 

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Tirar per la borda els anys de convivència perquè les teves il·lusions estan pel terra no és la forma de resoldre la situació. Salva l’amor. Treball: busca amb determinació aquesta falta d’embranzida que sembles haver perdut, encaixa els problemes i intenta resoldre’ls.

 

 

 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Les teves emocions estan dominant una situació que has de manejar amb el cap. La teva intuïció és bona, para’t a escoltar-la. Treball: Aquesta setmana pots obtenir les facilitats que esperaves, sobretot si es tracta de trobar feina. Bon moment per mobilitzar-te.

 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si les teves emocions estan confuses, no arreglaràs res amb el teu silenci. Parla i digues el que sents, segur que trobaràs la solució. Treball: fomenta la unió, la companyonia. El bon ambient sempre contribueix al fet que tot vagi millor.

 

Verge
del 22 d’agost
al 21 de setembre
Pots trobar el complement ideal, però no demanis una persona que satisfaci tots els teus buits, això ho has d’aconseguir tu. Treball: una tasca més familiar que professional podria obligar-te a estar pendent de detalls que satisfaran la teva paciència.

 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
El sentiment de possessió que pots tenir cap a la persona estimada és destructiu. El que genera aquesta sensació és la teva inseguretat. treballa per vèncer-la. Treball: una ajuda providencial arriba en el moment oportú. aconseguiràs els teus objectius.

 

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Comprovaràs que, quan fas bé les coses i obres el teu cor sense por, tot acaba encaixant harmoniosament en la teva vida. Treball: si algú tracta d’alliçonarte, en comptes de posar-te a la defensiva, escolta’l. Possiblement tingui un missatge per a tu.

 

 

 

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Busca l’equilibri. Els teus canvis d’humor estan donant guerra i els teus éssers estimats arribaran al límit del seu aguant. Treball: el teu centre d’atenció no seran els assumptes professionals i això es notarà. Vigila amb no cometre errors.

 

 

 

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Un amic et necessita aquests dies. Si has de deixar alguns assumptes per atendre’l, fes-ho no ho dubtis. La teva vitalitat és bona però aprèn a desconnectar. Treball: posa a prova noves estratègies. Pots aconseguir el que vols sense forçar les situacions.

 

 

 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
La solitud et senta bé, encara que al voltant les persones que t’estimen no ho comprenguin. Compensa-les mostrant-te més afectuosa. Treball: supera les teves limitacions, no hi ha tasca que no puguis fer. Es tracta d’aprendre i no renunciar a l’esforç.

 

 

 

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Allibera’t de totes aquelles servituds que et creen problemes. Si estàs més pel que no has de fer que pel que et toca fer, les coses no poden funcionar. Treball: no t’ofusquis creient que algú vol perjudicar-te. Tingues més confiança en tu mateix.

 

 

 

TOTES LES NOTÍCIES