El servei de podologia per a majors de 65 anys, també disponible al Pas

Cartell anunciant el servei de podologia per a majors de 65 anys (Govern d'Andorra)
Cartell anunciant el servei de podologia per a majors de 65 anys (Govern d’Andorra)

Amb la voluntat de continuar garantint una atenció adequada dels problemes dels peus en les persones grans, el servei de podologia per a les persones majors de 65 anys que ofereix el Ministeri de Salut i el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària estarà disponible al Centre d’Atenció Primària (CAP) del Pas de la Casa a partir del 16 de setembre, els dissabtes alterns d’11 a 13 hores amb cita prèvia.

L’objectiu del ministeri és garantir un envelliment saludable i actiu, prevenint l’aparició de patologies o lesions, i acostar aquest programa a la població major de 65 anys del poble encampadà, facilitant-ne l’accés i evitant el seu desplaçament per a poder gaudir d’aquest servei.

Cal recordar que el passat mes de juliol, el Govern va posar en marxa el servei de podologia per a les persones majors de 65 anys a les set parròquies, donant compliment a una de les demandes del col·lectiu de la gent gran.

Els dilluns el servei està disponible, amb cita prèvia, de 8 a 10 hores al CAP d’Escaldes-Engordany, d’11 a 13 hores al Centre Perecaus de Canillo, de 14 a 16 hores al Cap d’Encamp, i de 14.30 a 16.30 hores al CAP de la Sardana a Andorra la Vella. Mentre que els dimarts està actiu de 9 a 11 hores al CAP de la Massana, d’11.30 a 13.30 hores al CAP d’Ordino i de 14.30 a 16.30 hores al CAP de Sant Julià de Lòria, també amb cita prèvia.

Aquesta prestació consisteix en dues sessions de podologia a l’any, que inclouen la revisió dels peus i actes de quiropòdia (eliminar durícies, callositats i/o alteracions de les ungles) i el preu per sessió és de cinc euros.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES