Col·legi Mare Janer
Col·legi Mare Janer. Foto: Google Maps

La direcció del Col·legi Mare Janer assegura en un comunicat que ha fet arribar a les famílies que les treballadores de la neteja que seguien treballant al centre malgrat l’ordre de tancament dels centres educatius complien el requeriment del Director General de Sistemes Educatius, en el sentit d’aprofitar el tancament per l’emergència sanitària per a desinfectar les aules i fer una neteja a fons dels diferents espais.

Segons el comunicat, “l’assessora de la Conselleria d’Educació de l’Ambaixada Espanyola va fer arribar a tots els centres Congregacionals un correu del Director General de Sistemes Educatius, on reclamava que s’aprofitessin aquests dies d’emergència sanitària per a desinfectar les aules i fer una neteja a fons dels diferents espais del Col·legi Mare Janer, ja que des del Ministeri de Salut s’ha valorat que no hi ha risc per als professionals de la neteja. I s’autoritzava a fer-ho en els horaris que el Col·legi cregués més convenient”.

Així, “vam creure que el personal de neteja ben distribuït i conservant les distàncies reglamentàries, en pocs dies podria fer aquesta neteja a fons perquè l’escola és prou gran. En la mesura que sigui possible es preveu fer-ho en grups petits i de forma escalonada i gradual”.

D’aquesta manera, la direcció del centre lamenta “que s’hagi posat en dubte la professionalitat del Col·legi Mare Janer, sempre fonamentada en el nostre esperit humà i cristià”.

Des del Govern s’ha confirmat que el Servei de Policia ha obert un expedient al centre confessional perquè s’hi hauria trobat gent que no hi podria estar i fent tasques que tampoc estarien autoritzades, segons ha declarat el ministre portaveu, Eric Jover.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.