Una bossa amb mascaretes fetes pels voluntaris a punt per entregar
Una bossa amb mascaretes fetes pels voluntaris a punt per entregar. Foto: MascaretesAndorra

MascaretesAndorra ha fet una segona entrega de 824 mascaretes al Govern, aquest dimarts al migdia. D’aquesta manera, fins ara s’han entregat un total de 1.453 mascaretes, informa MascaretesAndorra.

Les mascaretes van destinades a totes aquelles persones que es troben exposades diàriament al COVID-19. No s’utilitzaran en el cos sanitari. El Govern d’Andorra és qui s’encarrega de distribuir a tots els col·lectius afectats les mascaretes confeccionades.

Aquestes mascaretes provenen del conjunt de tallers i ciutadans d’arreu del país que actualment col·laboren amb la xarxa, els quals segueixen les directrius tècniques que ha facilitat el Ministeri de Salut del Govern d’Andorra per a l’elaboració de les unitats.

La tasca d’entrega de les mascaretes a Govern s’està realitzant amb la col·laboració dels set comuns, els quals estan ajudant a la xarxa que coordina la recaptació de mascaretes a cadascuna de les parròquies.

La xarxa de producció de mascaretes continuarà elaborant-ne més, les quals seran entregades en els pròxims dies, informa el col·lectiu en un comunicat.

Finalment, des de MascaretesAndorra “volem agrair el conjunt de ciutadans, entitats i institucions que continuen col·laborant amb nosaltres i que cada dia exerceixen feines de confecció de mascaretes i de logística: sense vosaltres aquesta xarxa no seria possible”.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.