Disfresses, foc i música posen el punt final al Carnaval del Pas

Algunes de les disfresses que es van poder veure al Carnaval del Pas de la Casa (Comú d'Encamp)
Algunes de les disfresses que es van poder veure al Carnaval del Pas de la Casa (Comú d’Encamp)

La plaça de l’Església del Pas de la Casa ha acollit aquesta tarda de diumenge els últims actes del Carnaval del Pas de la Casa 2024. Com a activitat destacada de la tarda, s’ha celebrat el concurs de disfresses infantils al Centre Esportiu, deixant fins a cinc premiats i un munt d’originalitat entre la vintena llarga de participants.

Els guanyadors s’han emportat diferents experiències d’allotjament i gastronòmiques a espais singulars de la parròquia. Els premis del concurs infantil de Carnaval han estat entregats pels membres de la Comissió de Festes del Pas de la Casa, i amb la presència dels consellers comunals Joan Sans, Edith Quirós i Andreu Riba. 

Només acabar el concurs, ha tingut lloc l’espectacle de foc, seguit de la tradicional cremada del carnestoltes i la sardinada popular, i l’actuació de Patxi Leiva, que ha posat el punt final a tres dies de festa i color.Batukada, dinar popular i inflables per a arrodonir el dia

El programa d’activitats del Carnaval del Pas de la Casa ha començat al matí, amb una batukada de la mà de Ho peta Street band, que ha acompanyat la despenjada del Carnestoltes a la plaça de l’Església i al carrer Sant Jordi.

A partir de les 13 hores, ha tingut lloc el tradicional dinar Popular, amb el grup RUMBAND a la plaça de l’Església, i seguidament els més petits han pogut gaudir des de les 15:30 fins a les 19:30 hores dels inflables Wipe Out a la Sala Polivalent del Centre Esportiu.Cinc premiats al concurs de disfresses d’adults celebrat dissabte a la nit

La sala de festes del Pas de la Casa va acollir ahir dissabte, a la nit, el concurs de disfresses d’adults, on es va fer entrega dels guardons a les cinc millors disfresses d’aquest Carnaval 2024. Els guanyadors es van emportar des de 50 euros fins a 450 la millor disfressa, i tots els assistents van poder gaudir, un cop finalitzada l’entrega, d’una exhibició de tango amb Marcos i Diana, seguida de l’actuació del grup de versions ‘The Aguateques’ i una sessió de discjòquei amb Dj Renzo.

Al matí, la jornada va començar amb una batukada amb Drum beat pels carrers del poble i a la plaça de l’Església, seguida d’una tarda d’inflables a la Sala Polivalent del Centre Esportiu. Seguidament, va tenir lloc un berenar popular i a partir de les 20:30 hores el tradicional sopar de Carnaval a Cal Ruiz.

TOTES LES NOTÍCIES