Detenen 4 persones no residents que actuaven conjuntament per a cometre furts

El tabac i el perfum intervingut (Policia d'Andorra)
El tabac i el perfum intervingut (Policia d’Andorra)

La Policia va detenir, ahir diumenge, a primera hora de la tarda, a Andorra la Vella, quatre persones sospitoses de ser membres d’una banda organitzada que es dedicava a cometre furts en diferents establiments. Es tracta d’un home de 29 anys i tres dones de 28, 31 i 34 anys.

Van ser localitzades pels agents de policia després de rebre l’avís d’un centre comercial d’Andorra la Vella d’on haurien sostret diversos cartrons de tabac traient les alarmes i distraient els empleats. Les mateixes persones haurien entrat posteriorment en diverses perfumeries, fet que hauria permès controlar, en primer lloc, l’home i una de les dones, i uns minuts després, les altres dues.

Viatjaven en dos vehicles amb matrícula francesa i a l’interior d’un dels cotxes és on es van trobar els 43 cartrons de tabac i dos perfums, així com les bosses de mà que haurien fet servir per a cometre els furts. El valor de cost de la mercaderia sostreta superaria els 1.400 euros.Detingut per robar joies del domicili d’una coneguda

Dijous passat al matí, també a Andorra la Vella, un home de 23 anys va ser detingut com a presumpte autor d’un altre delicte contra el patrimoni per furtar joies valorades en uns 6.000 euros del domicili d’una coneguda. La investigació, que es va iniciar arran d’una denúncia, va permetre identificar l’autor del furt.

TOTES LES NOTÍCIES