Carabaña, a la recerca de la mínima olímpica dimarts a Finlàndia

Nahuel Carabaña
Nahuel Carabaña. Foto: ATV / arxiu

Queden poc més de dues setmanes perquè el 30 de juny s’acabin de decidir els esportistes que competiran als Jocs Olímpics de París i l’andorrà, Nahuel Carabaña, té el bitllet a tocar. Després de la participació a l’Europeu de Roma, amb una històrica setena plaça a la final dels 3.000 metres obstacles, ha consolidat encara més la plaça provisional per rànquing mundial. A hores d’ara és el 28è dels 36 classificats.

L’atleta del Playas de Castelló té confiança i cames per a atacar la mínima de 8 minuts 15 segons, després de quedar-s’hi a només un segon i quatre centèsimes el mes passat a Marsella. L’últim intent arribarà dimarts vinent, amb la participació confirmada aquesta setmana pels organitzadors en els Paavo Nurmi Games del Continental Tour de la categoria or, a la localitat finlandesa de Turku.

Al calendari de Carabaña també hi ha prevista la participació amb la selecció d’Andorra al Míting dels Petits Països de Gibraltar, el 22 de juny, tot i que en aquest cas serà per a disputar la cursa dels 5.000 metres.

[do_widget id=category-posts-pro-64]