Adjudiquen l’ajut a la cinematografia a la producció “Els de Sau”, de la productora andorrana Imminent Produccions

Una càmera cinematogràfica (SFGA)
Una càmera cinematogràfica (SFGA)

El Govern ha aprovat l’adjudicació definitiva de l’ajut a la cinematografia 2024 que ha estat per a la producció que porta per títol ‘Els de Sau’, presentada per la productora andorrana Imminent Produccions, SL. L’ajut és per un import total de 125.000 euros. La proposta guanyadora ha estat la més ben valorada per la Comissió avaluadora, de les dues admeses al concurs públic.

En destaca l’alt valor del projecte pel fet que és liderat per una productora andorrana amb una trajectòria consolidada i que té la major part de l’equip, tant tècnic com artístic, també del país, la qual cosa contribueix a la professionalització dels treballadors del sector audiovisual del Principat. De la mateixa manera, segons la Comissió, aquesta és la proposta que té un major impacte en el teixit empresarial del país, amb una contractació de béns i serveis locals superior.

Així mateix, la Comissió considera també d’alt valor el percentatge de metratge rodat a Andorra i destaca l’esforç de la productora d’incloure en les localitzacions del llargmetratge, tant escenaris interiors, com exteriors del país. Aquest ajut es manté en la línia de suport del Govern cap a un sector de la indústria cultural amb una activitat creixent els darrers anys, i amb una interessant plantilla de cineastes amb projecció.

[do_widget id=category-posts-pro-64]