La “Mostra 2024” de l’Esbart Laurèdia, aquest diumenge

Cartell anunciador de la Mostra 2024 (Esbart Laurèdia)
Cartell anunciador de la Mostra 2024 (Esbart Laurèdia)

Aquest proper diumenge, 16 de juny, a les 18 hores, a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria, tindrà lloc la representació “Mostra 2024” a càrrec de les seccions d’Iniciació, Infantils 1 i 2, Juvenils, Cos de dansa i Bastoners lauredians de l’Esbart Laurèdia. L’espectacle serà una combinació de música d’arrel i tradicional amb música més actual del panorama pop català amb propostes melòdiques, rumba i rock.

La ubicació de l’espectacle es deu al greu incendi que va patir el Centre cultural i de congressos lauredià el novembre de 2022. La dificultat en les reformes del centre no han permès recuperar el format habitual d’aquest esdeveniment, que normalment es porta a terme al febrer com a mostra del que els dansaires han après des de l’inici de curs.

En canvi, a final de curs, es presenta un festival en format espectacle, sempre amb una temàtica o fil conductor. No obstant això, l’entitat ha seguit amb la seva activitat ininterrompudament. Per aquest motiu s’han unificat aquestes dues últimes actuacions que tindran lloc aquest proper diumenge.

[do_widget id=category-posts-pro-64]