Un brot al centre penitenciari obliga a avançar el cribratge periòdic

El centre penitenciari de la Comella
El centre penitenciari de la Comella. Foto: ARXIU

Les autoritats sanitàries informen d’un brot detectat al Centre Penitenciari de la Comella. Actualment hi ha quatre agents en aïllament domiciliari després de donar positiu en COVID-19 i dos agents i una treballadora externa que resten en aïllament per ser contactes. Per tal de reduir al màxim la possibilitat de contagi a les instal·lacions penitenciàries, el Ministeri de Salut i la direcció del centre han acordat avançar el cribratge que es fa periòdicament a tots els interns així com als treballadors i que estava previst pels propers dies i que s’ha dut a terme durant les darreres hores.

Així, les proves realitzades han posat de manifest que hi ha tres interns del mòdul de preventius i una del mòdul de dones que també han donat positiu. El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ha emplaçat a la direcció del Centre Penitenciari a obrir una investigació per esclarir l’origen del contagi.

A banda, fora del cribratge, un pres en règim de semi-llibertat i que no està en contacte amb la resta de reclusos va donar positiu ara fa uns dies i resta en aïllament al seu domicili fins que hagi superat la malaltia.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES