Treu-li el màxim partit al perfilador de llavis: aprèn a usar-lo per a tenir un somriure radiant

model amb els llavis pintats i perfilats

El perfilador de llavis és un cosmètic ideal que no pots tenir oblidat en el necesser. Sabies l’útil que és per a crear uns llavis voluminosos sense caure en un efecte artificial? No obstant això, si triem malament el color i l’utilitzem per a traçar un contorn una mica fictici el resultat pot ser molt desfavorit. A continuació et detallem les claus de l’ús del perfilador i el perquè de la seva imprescindibilitat en el nostre necesser. No t’ho perdis!


Les claus d’un bon perfilat

La preparació: llavis ben hidratats. Comencem pel principi, perquè els llavis es mostrin bells han d’estar en primer lloc sans. Exfolia’ls amb vaselina i sucre o aposta per cosmètics especialment dissenyats per a aquesta funció. Així el somriure estarà lliure de pells i sense fissures.

Tria el to més semblant al color de barra de llavis, si els combinaràs. Per a obtenir un resultat uniforme en el teu somriure, cerciora’t que tries un to de perfilador semblant o igual al de la barra de llavis; sinó aposta per un nude, que és sempre una bona opció. En el cas que el vulguis emprar en solitari, deixa’t emportar per l’univers dels perfiladors.

L’ordre dels factors sí que altera el producte: de la comissura al centre. En comptes de començar a maquillar els llavis des del centre a la comissura, fes-ho en ordre invers: abans de res, marca el centre i comença per les comissures fins a arribar al senyal que has traçat en l’epicentre dels llavis. Se sol començar pel llavi superior per a marcar bé la zona de l’arc de cupido.

Segueix la curvatura natural del teu somriure. Per a aconseguir un resultat natural però voluminós, n’hi ha prou amb seguir la curvatura natural del teu somriure. No és recomanable pintar per fora del contorn labial.

El poder de les eines: l’eficàcia del pinzell. En moltes ocasions les eines ens ajuden a aconseguir el millor resultat. Utilitza un pinzell per a difuminar el perfilat, i aconseguir que no quedi artificial, i que el color es fixi millor, fomentant la seva resistència.

Aplica la barra de llavis a continuació. El resultat serà impecable i durador.

Les nostres propostes

Crayon Lèvres, de Clarins. Disponible en quatre tons, aquest cosmètic està pensat per a combinar amb qualsevol barra de llavis. La seva fórmula aporta confort i està enriquida amb oli de jojoba i aconsegueix un traç ultra precís. El seu preu: 20€.

Quickliner For Lips™ Perfilador de Labios, de Clinique. Aquest cosmètic de llarga durada és ideal per a hidratar els llavis abans de la barra de llavis i assegurar que no desplaci. El seu preu: 21,50€.

Perfilador de Labios Le Lip Liner, de Lancôme. De doble punta, aquest perfilador de doble punta, redefineix de forma sofisticada el contorn dels llavis. Així s’emfatitza la forma dels llavis i es pot combinar amb barra o gloss o portar en solitari. El seu preu: 26.50€.

Lip Pencil, de MAC Cosmetics. Amb una textura suau i cremosa, aquest cosmètic està dissenyat per a perfilar els llavis o emplenar-los. A més es llisca amb molta facilitat.

Perfilador de Labios Dessin Des Levres, de Yves Saint Laurent. De fórmula cremosa, la seva punta difuminadora permet crear jugar amb els efectes. A més es garanteix el màxim confort durant hores. El seu preu: 27.50€.

Lip Pencil, de Sensai. Amb un toc suau i lliscant, aquest llapis prim és ideal per a realitzar el contorn dels llavis. Inclou maquineta. El seu preu: 36€.

Metallic Eye & Lips Pencil, de Deborah Milano, és un innovador perfilador d’acabat metal·litzat que és ideal per a llavis i ulls. El seu preu: 8,4€.

 

bellezaactiva.com