S’aprova licitació de les obres d’ampliació del centre escolar de batxillerat de la Margineda

L'escola andorrana de batxillerat a la Margineda
L’escola andorrana de batxillerat a la Margineda. Foto: ATV

El Consell de Ministre ha aprovat aquest dimecres, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, la licitació de les obres d’ampliació del centre escolar de batxillerat de la Margineda. El projecte consisteix en l’ampliació de l’escola amb la construcció d’un edifici annex de dues plantes i connexions amb l’edifici existent.

La primera planta comptarà amb set noves aules, amb nous accessos i sanitaris, mentre que la planta superior quedarà diàfana en previsió d’una possible utilització en un futur. L’obra ha d’estar disponible pel curs escolar 2021-2022.

La forma de licitació és concurs nacional de procediment obert i modalitat de contractació ordinària. Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 20 d’agost del 2020 al Servei de Tràmits del Govern. El plec de bases podrà descarregar-se de manera gratuïta a la pàgina web www.tramits.ad o www.e-tramits.ad. En cas de necessitar informació complementària es pot acudir al Ministeri d’Ordenament Territorial.

TOTES LES NOTÍCIES