Puig entra al top15 del gegant dels Mundials d’Espot

Vídeo: FAE

Els Campionats del Món de para alpí que es disputen a Espot han canviat el rumb i ara inicien els dies de competició de tècnica després d’haver disputat ja totes les curses de velocitat. Avui dijous era el torn del gegant, en el qual Roger Puig ha estat 14è, dins de l’objectiu del top15 plantejat per l’equip.

Ha estat una cursa, la qual, l’andorrà ha sabut gestionat amb un gran nivell. Amb aquest resultat, l’esquiador del Principat compleix amb el seu objectiu i el de l’equip, que era entrar al top15 en aquesta disciplina. Aquest resultat millora la 17a posició que havia assolit als passats Mundials o als Jocs Paralímpics en aquesta disciplina.

Avui dijous el podi ha estat encapçalat per Arthur Bauchet, de França, seguit pel suís Theo Gmuer i l’italià Federico Pelizzari. En aquesta jornada, a més, Puig ha rebut la visita del secretari d’Estat d’Esports d’Andorra, Justo Ruiz, que s’ha acostat per a encoratjar a l’esportista a continuar treballant pels bons resultats que, de fet, està confirmant gairebé a cada cursa.

Demà divendres, Puig descansa i tindrà, ja el dissabte, la cursa d’eslàlom, última cita d’aquests Mundials d’Espot.

Roger Puig: “Avui dins dels objectius marcats, una 14a posició dins del top15. Estem satisfets del resultat aconseguit, sobretot pensant que en els últims grans esdeveniments, com poder ser els Mundials de Lillehammer passats o els Jocs Paralímpics van ser una 17a posició, amb la qual cosa és una millora. Però, el resultat no l’acabo de considerar del tot bo perquè he comés moltes errades durant la baixada que, sense aquestes errades, podria haver acabat fins i tot dins del top10”.

[do_widget id=category-posts-pro-64]