Oberta la convocatòria de la beca d’estudis de màster al Collège d’Europe per al curs 2022-2023

El Collège d'Europe, a Bruges
El Collège d’Europe, a Bruges. Foto: Google Maps

El Govern, a proposta de la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha aprovat l’obertura de la convocatòria de la beca d’estudis de nivell de màster al Collège d’Europe per al curs acadèmic 2022-2023 amb l’objectiu de promoure els estudis europeus i contribuir en les beques d’excel·lència acadèmica. La beca, destinada a nacionals andorrans, és d’un import de 26.000 euros que inclou la matrícula, l’allotjament i la manutenció.

El Collège d’Europe és una institució d’ensenyament superior de prestigi amb dos campus, un a Bruges (Bèlgica) i l’alltre a Natolin (Polònia), que ofereix estudis de màster en l’àmbit de la política, la diplomàcia, el dret i l’economia de la Unió Europea.

Els estudiants que estiguin interessats i que compleixin els requisits d’admissió publicats al web www.coleurope.eu poden presentar la sol·licitud al Collège d’Europe i al Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior abans del 19 de gener del 2022.

Per a més informació, les persones interessades poden posar-se en contacte amb el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior (tel.: +376 743 300 – a/e: ensenyamentsuperior@govern.ad).

TOTES LES NOTÍCIES