Mor l’accidentat a la via ferrada de Sant Vicenç

via ferrada sant vicençd'enclar
Arxiu / wikilog

L’home de 33 anys accidentat ahir a la tarda a la via ferrada de Sant Vicenç d’Enclar ha mort aquesta passada nit a causa dels politraumatismes ocasionats per la caiguda

Segons ha informat el Centre Hospitalari Nostra Senyora de Meritxell, l’accidentat ha mort la passada nit a les 22.30 hores a la UCI de l’HNSM en no poder superar les greus lesions que patia, politraumatisme sever. La víctima era un home de 33 anys de nacionalitat argentina.

Tal i com vàrem informar ahir vespre, un excursionista de 33 anys va patir un greu accident a la via ferrada. Visitava la zona acompanyat d’una altra persona i s’haurien posat a la ferrada sense el material necessari. L’home hauria caigut d’una alçada d’entre 10 i 15 metres. El seu company seria qui hauria donat l’avís.

Els bombers van rebre l’alerta pels volts de les 17.30 hores. El rescat, que va ser molt complicat per la zona muntanyosa on es trobava el ferit, va requerir la intervenció de la secció de muntanya del cos de bombers i d’un helicòpter.

En arribar l’equip de rescat van trobar el ferit sense consciència i amb múltiples politraumatismes i va ser traslladat a l’hospital on finalment va morir.