Marín assegura al SIPAAG que les “redefinicions” no comporten cap rebaixa de sou ni de nivell

La ministra Marín (esquerra) amb els representants del SIPAAG (SFGA)
La ministra Marín (esquerra) reunida amb els representants del SIPAAG (SFGA)

La ministra d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana en funcions, Trini Marín, ha refermat davant els representants del Sindicat del Personal Adscrit a l’Administració General, la voluntat de continuar compartint i de fer-los partícips del procés de treball que s’està duent a terme pel que fa a la redefinició dels nivells de classificació de l’administració central.

La ministra en funcions s’ha trobat amb els representants del SIPAAG aquest dilluns per a explicar-los el treball que s’està duent a terme i l’agenda dels pròxims mesos. Marín els ha recordat que en cap cas, la redefinició suposarà una rebaixa ni en el sou ni el nivell actuals de cap funcionària o funcionari.

Trini Marín ha exposat als representants sindicals que el treball que s’està realitzant en la redefinició dels nivells de classificació de l’administració central és una demanda històrica dels treballadors públics que veuran com les seves places s’actualitzen i s’adapten a la realitat d’avui dia. El procés ha afegit, és un procés viu que tindrà continuïtat a futur. L’objectiu és analitzar cada lloc de treball de l’administració central de manera individual, conèixer les atribucions actuals de cada plaça, donat que amb el temps, aquestes, han anat canviant i adaptant-se.

La ministra en funcions ha explicat que les redefinicions no són d’aplicació fins a l’estiu, i que el treball continua. Així, durant els pròxims mesos s’obre un procés perquè totes les treballadores i treballadors puguin consultar dubtes i per a donar resposta a totes les qüestions que es puguin formular.

[do_widget id=category-posts-pro-64]