L’ús de WhatsApp es dispara

logotip de Whatsapp
L’ús de Whatsapp ha augmentat molt aquests darrers dies

No resulta gens nou afirmar que, en les últimes setmanes, el creixement de l’ús de les apps gratuïtes de missatgeria ha sofert un augment exponencial. El que sí que sembla més sorprenent és veure que a Espanya aquest creixement és dels més alts del planeta. Segons el portal Kantar, l’increment de l’ús de WhatsApp en les últimes setmanes ha estat del 76%. Això suposa 36 punts percentuals més que en el global del planeta.

Podríem pensar que el creixement registrat sol s’adscriu a l’aplicació de missatgeria de Facebook, no obstant això, a la Xina, un dels països més afectats pel Coronavirus, el creixement en l’ús d’altres aplicacions com WeChat o Weibo només va viure un augment del 58%.

En l’estudi publicat en Kantar també es desprèn que en gran part aquest augment del trànsit en WhatsApp ha d’atribuir-se a l’ús que fan dels programes de missatgeria les persones que tenen entre 18 i 34 anys, les més actives en les xarxes socials. En el cas dels majors de 35 anys l’ús d’aquestes apps ha augmentat en un 40%.

Així mateix, altres usos de la tecnologia també han experimentat un creixement increïble. La navegació web ha augmentat en un 70% mentre que el visionament de la televisió tradicional ho ha fet en un 63%.

Per Tecnonews