José Parra-Moyano, un dels professionals de major rellevància en tecnologia ‘blockchain’ a Europa i digitalització aplicada a la gestió d’empreses, va estar nomenat a finals del 2019 com a professor de ‘blockchain’ i digitalització a la Copenhagen Business School (CBS). Es tracta, per tant, de la primera plaça que s’atorga amb aquest títol a escala mundial. La tasca de Parra-Moyano se centrarà a investigar l’economia de les dades i com les empreses han de fer una transició del ‘Big Data’ al ‘Shared Data’, un nou concepte de creació de valor.

Aquesta plaça no està adreçada únicament a la investigació en l’àmbit teòric, sinó que posa el focus en la implementació dels resultats dins del món empresarial, institucional i social. Per aquest motiu, Parra-Moyano col·laborarà amb institucions públiques, empreses locals i amb un dels hospitals més importants de Dinamarca amb la voluntat de liderar un projecte orientat a incrementar la seguretat en el tractament de dades mèdiques i permetre l’intercanvi d’aquestes dades per a la generació de valor.

El resultat que vol assolir aquest projecte és augmentar la intel·ligència que es pot generar a partir de les dades per desenvolupar nous tractaments mèdics i noves aplicacions d’intel·ligència artificial. Tot i que el projecte se centra en l’àmbit sanitari, es podran traslladar els resultats a altres àmbits com el de la privacitat a internet, el sector financer, el de les asseguradores o el del ‘retail’.

Incorporació a Enzyme Advising Group

D’altra banda, Parra-Moyano també s’ha incorporat aquesta darrera setmana com a accionista d’Enzyme Advising Group, ampliant així el seu acord de col·laboració per estructurar conjuntament la identificació i el desenvolupament de serveis i productes en tecnologies ‘blockchain’ i intel·ligència artificial.

El nou membre col·laborarà de manera regular al bloc d’Enzyme amb articles i continguts relacionats amb el ‘blockchain’. “Estic encantat de seguir col·laborant amb Enzyme per a potenciar les àrees de negoci existents i obrir noves línies centrades en la generació de valor basada en les dades”, ha declarat després de la seva incorporació.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada