Horòscop del 3 al 9 de març


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Estàs en una època de realització personal i no perdis el temps quan prens una decisió, voler és poder. Treball: les teves ganes d’impulsar noves experiències professionals es veuran, tens sort perquè creus en tu.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Els teus sentiments estan a flor de pell, no t’aclareixes i estàs més susceptible que mai. Has de fer neteja emocional. Treball: replanteja’t decisions laborals que abans tenies clares i ara ja no t’ho semblen.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tens una persona molt pendent de tu i camines una mica saturada, però al final et conquistarà la seva tendresa. Treball: estàs il·lusionada amb un projecte, però t’atabala el fet de no saber si podràs complir, demana ajuda.

 


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Alguns sentiments et marcaran aquesta setmana, però no seran els teus. Vés amb compte, no pots patir pels altres. Treball: un excés de responsabilitats et genera despeses extres, pensa més en les teves prioritats.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Hi ha situacions que arriben a la seva fi perquè la vida et proposa un canvi. No es tracta de variar afectes, si no d’alliberar-te d’emocions que no et generen felicitat. Treball: atenció als detalls i així evitaràs errors.

 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Vénen experiències emocionals molt positives, passaràs de la indiferència a l’estima sincera. Treball: bona setmana per trobar feina, o el que busques en terrenys professionals, els teus contactes t’ajudaran.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Comprovaràs que quan necessites a algú en qui confiar, aquesta persona està aquí per escoltar. Treball: tens la capacitat de créixer-te davant qualsevol dificultat, només és qüestió de proposar-t’ho. Sigues conscient del molt que vals.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El teu cor batega amb força per algú que no té clars els seus sentiments. La teva impaciència el fa dubtar. Treball: no entris en discussions que saps que acabaran en conflicte. Sigues intuïtiva, si preveus una baralla, posa el fre.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et desconcerta el que no controles. No obstant això et deixes portar en terrenys sentimentals, cuida’t. Treball: saps contagiar el teu entusiasme, però algú molt pessimista pot portar-te al seu terreny, mantingues la confiança.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Cal posar les emocions en lloc segur per no deixar-nos portar pel seu descontrol. Desconnecta, i gaudeix. Treball: els teus clients estaran en concordança amb la teva personalitat. Tu decideixes si rebre’ls de forma agradable o no.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si sents que les teves relacions personals funcionen, serà perquè la teva actitud és la correcta, en cas contrari canvia d’actitud. Treball: hi ha moments que convé donar la teva opinió i altres no, mantingues l’equilibri, tot serà més fàcil.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Aquests dies estaràs molt pendent d’algú que no està bé, més que les paraules seran els teus actes els que parlaran per tu. Treball: les teves iniciatives comencen a donar els seus fruits. La teva recompensa arribarà de forma econòmica.