Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Hauràs de despistar a algunes persones si pretens tenir una estona per a tu. Tots et reclamaran. Treball: una persona, pendent de les teves dificultats logístiques, et donarà un cop mà i t’ho posarà més fàcil.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

L’amor no cansa ni estressa ni et treu energia, solament fa gaudir. Si no és així, pensa si aquesta persona realment t’interessa. Treball: passes d’un extrem a un altre, de l’aapatia a sentir-te responsable de tot. Reflexiona.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

L’emoció i la raó solen prendre direccions contràries, però tu ets experta a reconciliar tendències antagòniques. Treball: has de repassar assumptes, factures papers, etc. Organitza’t per no atabalar-te.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
 Comença la setmana planificant la teva vida, no la d’altres persones; en cas contrari, acabaràs per queixar-te perquè abusen de tu. Treball: trobar a algú que pensi i actuï com tu pot ser alliçonador, reflexiona.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Pots evitar la discussió si, en comptes de retrets, optes per expressar més tendresa, enterra la destral de guerra i dedica’t a la passió. Treball: mostra’t més diplomàtic, no tanquis portes. Pactar pot fer que vencis.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Una discussió per un problema econòmic, crea mal ambient i potser és que hi ha mar de fons, intenta aclarir. Treball: tens tasques que no aconsegueixes acabar. Hauràs de renunciar a certs compromisos i quedar-te a acabar-les.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si la teva idea del compromís no concorda amb la de la teva parella, no l’obliguis a veure les coses com tu. Treball: no t’escudis en la crisi, aguantant situacions que et fan mal. Busca un canvi, i ho aconseguiràs aviat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Setmana d’emocions i de moments màgics. Ho passaràs bé en la intimitat, envoltada d’amor sense necessitat de sortir de casa. Treball: bon període per emprendre alguna cosa que no et vas atrevir fer abans. Creu en tu i triomfaràs.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

L’amor comporta implicació, moment d’afrontar certes situacions i aclarir les teves emocions. Treball: les teves idees agraden, però vigila. Algú podria sentir-se eclipsat pel teu enginy i fer-te la vida impossible.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Amb sensibilitat i tacte, sabràs esquivar un conflicte amb una persona que ho està passant malament. Treball: si algú tracta de convènce’t per embarcar-te en un negoci, no és bon moment per a les aventures incertes.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Que no et donin pressa perquè et declaris o et decideixis, tu ets així; qui t’estimi et respectarà. Però no t’eternitzis. Treball: cerques tant la perfecció que algú podria desesperar-se pel teu excés de meticulositat.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

 

No perdis temps a discutir, ocupa’l a estimar, a gaudir de la vostra relació de totes totes. Treball: si vols que t’escoltin expressa’t amb calma i seguretat. Deixa clar el que saps fer i el que pots aprendre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada