Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

No busquis excuses: si has donat la teva paraula, compleix amb els pactes. Fes-ho pels que estimes i per tu mateixa. Treball: pretendre demostrar que tens raó costi el que costi pot ser contraproduent, opta per la diplomàcia.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

No intentis evitar una discussió. El millor és anar al fons de la qüestió, si els problemes es repeteixen massa. Treball: Treballar de valent sense que et recompensin bé, serà una col·laboració profitosa per a un futur.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Amb les ganes que tens d’estar sola i no et deixaran. Pren-t’ho amb filosofia, no t’atabalis ni t’enfadis amb ningú. Treball: la paciència no és el teu fort, però sorprendràs als que pateixen, demostrant molt tremp.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si les circumstàncies et conviden a gaudir de les persones que tens al teu voltant, aprofita-les sense pensar en el dia de demà. Treball: les expectatives d’un canvi no vénen soles, has d’impulsar-les tu. Aprofita les teves possibilitats.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si et sents desorientada, parlar amb sinceritat t’ajudarà a aclarir-te. Aprofita just ara, abans del teu aniversari. Treball: hi ha moments en què és molt millor escoltar que sentenciar, observant aprendràs més.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

T’atrauen els espais que pots controlar, però hi ha moments en què la vida et demana que obris altres portes. Treball: aparca tasques que et col·lapsen el teu temps i dóna prioritat a alguns assumptes, que et fan més feliç.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Afirma’t, digues el que sents i el que desitges aconseguir. No reprimeixis els teus sentiments per por de no ser, o no arribar. Treball: els teus dubtes et fan fer un pas enrere, desconnecta, et convé llançar-te sense pensar per aconseguir la teva meta.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Aquests dies tothom estarà pendent de tu, no podràs queixar-te de res. Et sentiràs animat i alleujat. Treball: els teus instants d’inspiració es multipliquen. Aprofita per projectar ja, perquè triomfaràs.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

El que demanis se’t donarà. Però ves amb compte amb el teu afany de canviar d’aires i conèixer gent nova. Millor sigues coherent. Treball: si per estar bé amb un company et veus obligada a claudicar, fes-ho per la teva tranquil·litat.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Hi ha moments en què la teva paciència s’esgota amb algunes persones. Però aguanta; saps que, quan tu demanes, ells donen. Treball: amb les idees clares sobre el que vols, ningú et ficarà en embolics. Si alguna cosa no et convenç, canvia-la.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Una persona de la teva confiança et desconcertarà i provocarà la teva ira. Però, abans d’enfadar-te, escolta-la bé. Treball: no és el moment d’innovar les coses que no domines, podria perjudicar-te més que beneficiar-te.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

A l’amor no li demanis objectivitat perquè no la trobaràs. Les emocions pugen i baixen; busca l’equilibri. Treball: els conflictes no es resolen necessàriament a crits. No deixis que se surtin amb la seva, avança’t.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada