Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ser indispensable t’agrada, però nomésa estones, perquè si amb això perds independència, se t’acabarà aviat la paciència. Treball: si estàs tan pendent de no cometre errades, pot ser que aquesta tensió sigui la que acabi per provocar un error.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Pot ser que estiguis travessant una petita crisi interior i que repercuteixi en les teves relacions. Et tiraran en cara que passes de tot. Treball: has d’acceptar l’ajuda dels altres, sobretot quan l’objectiu no està sortint com esperaves..


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

El Sol, Mercuri i Mart en el sector de la parella li donen cert protagonisme a les relacions. Deixa’t seduir. Treball: el que semblava molt clar, ara et plantejarà dubtes. Et faltarà objectivitat i així no és fàcil tirar endavant la feina.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi haurà moments que una acciósuposarà una càrrega suplementària, amb la impressió que estàs al servei dels altres, passarà aviat. Treball: si et demanen més del que pots realitzar, intenta deixar les coses clares.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La felicitat és un estat de l’ànima més que una sèrie de circumstàncies que passen en la vida. Envolta’t dels que pensen així. Treball: no passes desapercebuda, per l’energia que desprens. Si a més li poses cor, serà magnífic.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si els altres tenen el poder de fer-te canviar d’humor, és que estàs lliurant el comandament de les teves emocions. Treball: aposta per les teves idees, encara que aquests dies no són els més idonis. El teu magnetisme, generarà bones expectatives.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Una de calç, una altra de sorra, és el que sembla reservar-te la vida si et prens les petites derrotes del dia com a obstacles insuperables. Treball: aquesta setmana la consigna és veure sentir i callar. Així evitaràs discussions i malentesos..


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Anar passant d’afecte en afecte no és la solució. Es tracta de buscar en el teu interior la sortida als teus problemes sentimentals. Treball: afronta els problemes com un escull que pots superar, en lloc de veure’ls com a impediments..


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si et deixes portar pels nervis, una situació pot escapar del teu control i acabaràs dient el que no sents. Treball: la dispersió et portarà a pensar que estàs en massa fronts, no projectis negativitat. Sigues positiu.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Dones massa importància a alguna cosa que en el fons no la té, pel que estàs sofrint inútilment, deixa fluir la teva energia. Treball: toleres malament les imposicions quan veus que el que t’estan dient no és productiu, deixa que s’equivoquin.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No és fàcil prendre una decisió que afecta els sentiments d’altres persones. Si no pots evitar-ho, tracta de posar-te en el lloc de l’altre. Treball: si esculls amb cura les paraules per explicar les teves idees, sorprendràs.’t.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Crea el teu present en lloc de recrear-te tant en el passat. Pensa que llavors no va ser millor; només va ser diferent. Treball: una situació tibant pot suposar una càrrega emocional que no et ve de gust tenir. No li donis més voltes. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada