Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Sentir-te especial, estimat, i comprovar com t’estimen és el que necessites aquests dies, hi ha coses que t’han afectat. Treball: una situació tibant acaba per esclatar i et porta a replantejar-te certes expectatives.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estàs vivint un període sentimental intens, després d’haver bloquejat molt les teves emocions. Llança’t, però controla. Treball: dies molt actius i satisfactoris en el relacionat amb la teva professió. Busca l’equilibri.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Comença la setmana decidida a deixar enrere aquesta inquietud que et fa dubtar. És qüestió de sentir en positiu. Treball: encaixa les coses com vénen, t’adonaràs que val més no complicar-se la vida amb queixes.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
El que portes tant de temps esperant podria materialitzar-se per fi: un desig íntim, un retrobament, estàs a punt de tocar el cel amb el cor. Treball: la teva impossibilitat pot espatllar una reunió o una venda. Sigues prudent.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Setmana de retrobaments, gaudiràs de coses que gairebé tenies oblidades, evita excedir-te amb les celebracions. Treball: van a presentar-te a gent amb experiència creativa, treu-li el màxim profit i no perdis el contacte.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No et deixis influir pel pessimisme, això no va amb tu. Si els teus sentiments són ferms, sigues positiva i encertaràs. Treball: ves amb compte: pot ser que et retreguin manca d’atenció en un assumpte vital. Procura no descentrar-te.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Comunica’t més amb la gent que estimes, se sentiran feliços i t’emportaràs una grata sorpresa. Treball: la falta d’escrúpols d’una persona del teu entorn laboral et traurà de polleguera. No t’enfrontis a ella, però actua per impedir-li-ho.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Una situació emocional que estava tibant, acaba per resoldre’s aquests dies. El cap de setmana serà idíl·lic. Treball: no pots controlar-ho tot, delega responsabilitats que entorpeixen les teves tasques i et porten temps.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Busca la tendresa, la complicitat, més que un moment fugaç. Són els petits detalls els que arriben al cor. Treball: surts d’un problema que amenaçava la teva estabilitat econòmica professional, t’arriba una bona ratxa.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Després d’uns aiguats, torna a brillar la llum, t’alliberes d’una tristesa i recondueixes una relació. Treball: setmana tranquil·la, aprofita per treure’t encàrrecs pesats que se t’acumulen i t’atabalen. Posa l’agenda al dia.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pot ser que hagis de preparar una trobada, una sortida, un viatge de plaer, faràs que uns altres es diverteixin. Treball: tens una gran capacitat intuïtiva, solament has d’escoltar-la, per superar els dubtes que t’amenacen.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Hi ha dies en què desitges desaparèixer i uns altres en què et falten hores. No li donis més importància i gaudeix del que tens. Treball: empra el teu temps en objectius concrets i obtindràs resultats, no et dispersis.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada