Espaguetis a la Puttanesca

Espaguetis a la Puttanesca (Getty images)
Espaguetis a la Puttanesca (Getty images)

Els espaguetis a la Puttanesca potser no són tan populars al nostre territori com en altres llocs, però és un plat que val la pena provar perquè, a banda que és molt fàcil de fer i està boníssim, ens ajudarà a anar variant en la cuina.

Ingredients (4 persones)

– 100/120 g d’espaguetis per persona
– 2 grans d’all “macos”
– 3 bitxos
– 1 llauna d’anxoves
– 10 tàperes
– 12 olives negres
– 1 branca d’alfàbrega fresca
– 500 g de tomàquet triturat
– sal
– oli d’oliva verge extra



Elaboració:

1. Posarem a bullir aigua i sal dins d’una olla per a coure els espaguetis fins que estiguin “al dente”.

2. Mentre arriben al seu punt de cocció, podem anar tallant en trossets les anxoves, les olives i els alls.

3. En una paella amb un raig d’oli, fregirem els alls juntament amb els bitxos fins que estiguin daurats.

4. Afegirem en la paella les anxoves i cuinarem durant un minut i mig, per a després posar-hi la resta d’ingredients: les tàperes i les olives. Ho remenarem tot i cuinarem durant uns 15 minuts.

5. Barrejarem la salsa resultant amb els espaguetis i servirem.

[do_widget id=category-posts-pro-64]