Emma Riba i Rosa Mari Herrador porten un espectacle de dansa contemporània a la Massana i a Escaldes

Una imatge de dansa
BRAM és un espectacle de dansa contemporània al carrer (Pexels)

BRAM és una coproducció de les ballarines andorranes Emma Riba Santuré i Rosa Mari Herrador Montoliu i que estrenaran a la Massana i a Escaldes-Engordany aquest mes d’agost.

El punt de partida de la col·laboració entre l’Emma i la Rosa Mari és el pur desig de treballar plegades. És l’excusa i el pretext per a generar un espai de trobada i posar en contacte dues trajectòries. Una col·laboració que neix del desig de posar en comú els coneixements adquirits de manera individual, de posar en valor la importància dels referents i de fer-ho reconnectant amb el lloc comú, amb casa seva, Andorra, amb l’herència que les uneix i que comparteixen.

Segons les artistes, BRAM és un crit profund, visceral, fort i eixordador, és un crit des de l’entranya. Se’l sent a la terra baixa i arriba als cims més alts. Traspassa la foscor de l’hivern i acarona la llum de l’estiu.

L’estrena serà el dijous, 11 d’agost, a la Massana, a les 20h, al Vespres d’estiu i, el dilluns, dia 15, al festival Colors d’estiu d’Escaldes Engordany, a les 19h, al parc de la Mola.

 

Dades tècniques:

Idea/coreografia : Emma Riba Santuré i Rosa Mari Herrador Montoliu.
Música: Lluís Casahuga.
Vestuari: Anna Mangot.
Producció: Emma Riba Santuré i Rosa Mari Herrador Montoliu.
Amb la col·laboració del Ministeri de Cultura del govern d’Andorra i el Comú d’Andorra la Vella.

TOTES LES NOTÍCIES