El PS demana pels recursos d’Afers Socials per afrontar les conseqüències de la COVID-19

Carles Sánchez
Carles Sánchez, conseller General del Partit Socialdemòcrata (Foto PS)

El Conseller General del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Carles Sánchez, ha tramitat una pregunta aquest matí per conèixer, per una banda, amb quins recursos humans compta el Ministeri d’Afers socials, Habitatge i Joventut per a la gestió dels casos que atén.

Per l’altra, Sánchez vol saber amb quins recursos econòmics es compta per a l’execució dels ajuts. Ens trobem en una situació excepcional que fa que un dels ministeris que agafa més rellevància sigui el d’Afers Socials, Habitatge i Joventut. Preguntem pels recursos humans i econòmics, el seu funcionament i les disfuncions que puguin existir, doncs entenem que és un dels principals ministeris a hores d’ara”, ha explicat el Conseller General del Partit Socialdemòcrata, Carles Sánchez”.

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata recorda que les mesures extraordinàries preses a arran de l’emergència sanitària propiciada per la Covid-19 impliquen un augment de les situacions de risc pel que fa a la recepció dels ingressos de les famílies. En aquest sentit, les lleis aprovades a tal efecte i les modificacions i noves disposicions reglamentàries amplien el ventall d’ajuts i que aquests requereixen la seva gestió per part d’Afers Socials.

1 comentari

  1. Doncs els recursos humans ja eren insuficients abans de la crisi del Covid, ara ja estan sota mínims i sense poder donar una resposta de qualitat a les persones més vulnerables. Prou de precarietat a Afers Socials, la manca de recursos a aquest ministeri a ningu li importa, al cap i a la fi, les persones que necessiten la intervencio de serveis socials segurament no son els que voten. Espero que el ministre sigui valent i expliqui tots els professionals que estan de baixa per burnout i els pocs professionals que estan atenent l’elevat nombre de demandes que estan arribant a atenció primària. Per uns serveis socials de qualitat! Prou disfuncions i manca de planificació!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES