Carine Montaner pregunta sobre el conveni col·lectiu del SAAS i l’optimització del transport sanitari

La consellera general Carine Montaner.
La consellera general Carine Montaner. Foto: Terceravia

La consellera general del grup parlamentari Terceravia + Unió Laurediana + Independents, Carine Montaner, ha realitzat una pregunta escrita a Govern, en base d’un reunió telemàtica amb el comitè d’empresa del SAAS , on demana a l’executiu si té previst elaborar el conveni col·lectiu del SAAS amb els seus treballadors i quin serà el cronograma de treball.

La consellera general de Terceravia ha decidit entrar aquesta pregunta, després de mantenir una reunió amb els membres del comitè d’empresa del SAAS i tenint en compte la dedicació del personal del SAAS i la seva gran tasca en aquest període tan dur i difícil de la crisi sanitària, causada per la Covid-19.

D’altra banda, Carine Montaner ha efectuat una altra pregunta escrita a Govern, demanant sobre l’optimització del transport sanitari. En aquest sentit, la consellera de Terceravia ha insistit un cop més sobre “la necessitat d’optimitzar el transport d’emergència del país, treballant de la mà dels col·lectius implicats per tal de trobar solucions de millora”. Per aquest motiu, Carine Montaner demana a Govern “si té previst tornar a emprendre el treball d’aquest tema, durant aquesta legislatura, i, si és que sí, comunicar el cronograma previst de les reunions amb els col·lectius implicats”.

TOTES LES NOTÍCIES