Cande Moreno, a Àustria, per a disputar la Copa del Món de St Anton

Cande Moreno (FAE)

Cande Moreno es troba a St Anton (Àustria) on el cap de setmana es presenta mogut amb la Copa del Món de velocitat. La cita inclou un descens i un supergegant. Avui dijous s’havia de celebrar un primer entrenament oficial de descens, però l’estat de la neu no ho ha permès. Així les coses, demà es provarà també per a poder entrenar a la pista de competició. El dissabte serà el dia del descens de Copa del Món (11:00h), mentre que el diumenge serà la jornada de supergegant (11:30h).

Cande Moreno arriba després d’una difícil setmana en què no s’ha pogut entrenar al cent per cent a Passo San Pellegrino, on s’havia desplaçat l’equip per a acabar de posar les bases abans d’aquesta doble cita de la Copa del Món.

Cande Moreno, esquiadora: “Tinc Copa del Món aquest cap de setmana. Avui havia de ser el primer entrenament, però s’ha anul·lat per les condicions de la neu. A veure demà com va… Arribo a aquesta carrera no com m’hagués agradat, perquè per uns temes de salut em vaig haver de saltar alguns entrenaments a San Pellegrino la setmana passada. La bona notícia és que ja em trobo molt millor i puc afrontar aquestes carreres pràcticament al 100%, així que dissabte i diumenge, a per totes”.La jornada per a l’equip femení

Avui dijous hi havia previstes tres cites per a l’equip femení. A l’estació austríaca de Zauchensee s’ha hagut de suspendre, a la meitat, la Copa d’Europa i Jordina Caminal no ha pogut competir, mentre que a Pozza di Fassa Carla Mijares no ha pogut córrer per precaució en tenir molèsties. A Kronplatz, Íria Medina no ha pogut acabar la segona mànega.

A Zauchensee (Àustria), Jordina Caminal s’ha quedat sense competir en suspendre’s la prova de supergegant de la Copa d’Europa quan ja havien corregut diverses esquiadores. La poca visibilitat ha obligat a cancel·lar la competició.

A Kronplatz (Itàlia), avui se celebrava el gegant dels Nacionals de Tailàndia, amb Íria Medina. L’andorrana, després de ser 15è temps a la primera mànega, no ha pogut completar la segona.

Per últim, a Pozza di Fassa es troba Carla Mijares, que ha sentit molèsties abans de la cursa i l’equip tècnic i la corredora han decidit que no disputés l’eslàlom previst.

TOTES LES NOTÍCIES