Ambaixadors de deu països presenten les credencials al copríncep episcopal i a la ministra d’Exteriors

Un dels ambaixadors acreditats amb el copríncep episcopal i la ministra Tor (SFGA)
Un dels ambaixadors acreditats amb el copríncep episcopal i la ministra Tor (SFGA)

Els ambaixadors de deu països acreditats a Andorra han presentat aquest divendres les cartes credencials al copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. L’acte, que ha comptat amb la presència de la ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, s’ha celebrat al llarg del dia al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell. De fet, i de forma prèvia, gran part dels ambaixadors també han presentat les còpies d’estil a la ministra Tor, qui ha mantingut diverses reunions de treball amb cadascun d’ells.

Concretament, han presentat les còpies de les cartes credencials a la ministra d’Afers Exteriors els ambaixadors d’Itàlia, de República Txeca, de Tailàndia, de Nicaragua, de Kuwait, de Nova Zelanda, de Perú i d’Iran. A part d’aquest països també han presentat les cartes al copríncep episcopal els ambaixadors de Colòmbia i de Hondures que ja havien estat rebuts prèviament per la ministra d’Afers Exteriors.

La cerimònia permet reforçar la cooperació bilateral amb aquests països i incrementar els lligams d’Andorra a nivell internacional perquè els diplomàtics d’arreu puguin conèixer de primera mà les especificitats i realitats d’Andorra.

TOTES LES NOTÍCIES