A la taula dels altres

Portada del llibre "A la taula dels altres"
Portada del llibre “A la taula dels altres”

Títol: A la taula dels altres
Autor/a: Josep Maria Espinàs
Pàgines: 208
Editorial: La Campana

Sinopsi:

Espinàs comparteix l’experiencia de caminar per un Priorat en temps de verema, amb costums i personatges que avui semblen inventats.

El 1957 Josep M. Espinàs va conèixer un Priorat del qual, amb l’excepció del vi, se’n tenien molt poques notícies, en una època en que encara es traginava el raïm en rucs i s’anava a buscar l’aigua a la font amb àmfores.

En el llibre A la taula dels altres, l’escriptor camina per aquesta comarca durant la verema i passeja per uns pobles on un foraster és una raresa. Espinàs esmorza i conversa amb la gent que troba a les vinyes i coneix una sèrie de personatges curiosos que, a traves de la mirada de l’escriptor, hi apareixen molt ben retratats.

El que era una crònica de viatge, fidel a la realitat, ara s’ha convertit en una narració que reviu un món que forma part del nostre passat.

 

Autor/a

Josep Maria Espinàs i Massip (Barcelona, 7 de març de 1927) és un escriptor i periodista català conegut del gran públic per les novel·les, per les cròniques de viatges i pels articles periodístics.

Autor d’una extensa obra narrativa amb la qual ha aconseguit el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, el Premi Joanot Martorell, el Premi Sant Jordi i el Premi Víctor Català. També va ser el cofundador d’Els Setze Jutges i de l’editorial La Campana. (Wikipèdia)

 

Font: lacasadellibro

TOTES LES NOTÍCIES