El Consell General i el Consell Superior de la Justícia, han programat pel proper dilluns 20 de gener a les 7 del vespre, al vestíbul del Consell General, un acte públic amb el que es vol commemorar el Dia Europeu de la Mediació.

L’acte amb el títol “Els beneficis de la Mediació en l’àmbit judicial”, consistirà en una Taula Rodona que serà moderada per Ramon Tena, coordinador del Posgrau en Mediació.

Hi Intervindran:

– Joan Micó. Director del CRES. Avançament de resultats de l’enquesta sobre la Mediació a Andorra. – Laura Rodríguez, Presidenta de la Batllia, La Mediació judicial a Andorra. – Cristina Blanquer Boronat. Reprentat del CADA. L’Advocacia davant la Mediació en els Tribunals. – Gilbert Cousteaux. Membre del Servei d’Inspecció Judicial de CSJA. La mediació a França. – Pascual Ortuño. Magistrat de l’Audiència de Barcelona. Política europea d’impuls a la Mediació. La Justícia reparadora. També està prevista la presentació del projecte de l’Associació de Jutges i Fiscals per la Mediació, a càrrec de Canolic Mingorance, Presidenta del grup promotor.

Finalment dir que l’acte té com a objectiu, promoure la mediació entre els ciutadans i donar-ne a conèixer les característiques i avantatges com a procediment de resolució de conflictes, atès que els valors de la mediació -diàleg, respecte, confiança i responsabilitat- permeten avançar cap a una societat mes madura i cohesionada.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada