Primera entrega de 30 pantalles protectores fetes amb impressora 3D

Makers Andorra lliura pantalles protectores a la Creu Roja
Makers Andorra lliura pantalles protectores a la Creu Roja. Foto: ATV

L’elaboració de productes sanitaris casolans no para aquestes setmanes. Aquesta tarda Makers Andorra ha lliurat 30 pantalles protectores a la Creu Roja, mentre que Caldea ha anunciat que també s’unirà a aquesta iniciativa.

Makers Andorra ha elaborat 30 pantalles protectores amb una impressora de tecnologia 3D que serviran per ajudar els serveis mèdics i aquelles persones que ho necessitin, els creadors les han lliurat aquest dimecres a la tarda a la Creu Roja.

El secretari general de Creu Roja Andorrana, Joan Saurí, desitja que “se’ls hi pugui donar molt bon ús” i apunta que “són de molt bona qualitat i fàcilment modificables si es necessita”.

L’ONG també destaca la gran solidaritat d’aquests dies i l’avantatge de la creació d’aquests productes al país. Saurí destaca que “la solidaritat és importantissima en aquest moment i qualsevol cosa que se’ns doni a nosaltres o a qualsevol altre organisme és benvingut”. A més assenyala que el fet que aquest material sigui fet a Andorra és un avantatge ja que “si s’ha de demanar, no cal que passi per les duanes”.