Ingressats quatre casos de COVID-19 al Sant Hospital de la Seu d’Urgell

Sant Hospital de la Seu d'Urgell
Hi ha hagut un nou ingrés al Sant Hospital de la Seu (RàdioSeu)

L‘Hospital de la Seu d’Urgell té ingressats actualment quatre casos de COVID-19 i hi ha dues persones pendents de resultats. Els malalts es troben estables a planta, segons ha informat el departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde urgellenc i president de la Fundació Sant Hospital, Jordi Fàbrega, ha remarcat que el centre mèdic encara té llits lliures i hi ha marge de maniobra per a cobrir l’assistència de nous malalts, però alerta que cada cop hi ha més diagnosticats i que “cal quedar-se a casa per trencar la cadena de contagis”. En aquests moments, també hi ha una quarantena de veïns confinats i sis persones amb coronavirus a casa, que es troben bé.

Cal afegir que els professionals sanitaris de la Fundació Sant Hospital i del CAP de la Seu han rebut aquest dimecres a les 8 del vespre l’aplaudiment diari de la ciutadania, al qual s’hi ha sumat un emotiu homenatge dels cossos de seguretat i emergències.

Set noves víctimes a la demarcació de Lleida
El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat que en les últimes hores a la demarcació de Lleida han mort 7 persones amb coronavirus. Amb aquestes ja són 20 les víctimes mortals com a conseqüència de la COVID-19. Així mateix, s’han confirmat 60 casos positius nous, que eleven a 319 el nombre de persones diagnosticades.

Actualment, 174 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de Ponent, l’Alt Pirineu i l’Aran. Cal destacar que en les darreres hores han estat donats d’alta 10 pacients; un que estava ingressat a l’Hospital del Pallars, 7 ingressats a l’Arnau de Vilanova i 2 a l’Espitau Val d’Aran.

De les persones ingressades per coronavirus a la demarcació de Lleida, un total de 107 es troben a l’Hospital Arnau de Vilanova, 79 dels quals estan estables a planta i 28 es troben a l’UCI. Un total de 29 persones més estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa maria de Lleida, 23 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l’UCI. Sis persones es troben a l’UCI.

D’altra banda, 6 persones més estan ingressades en centres privats,  i 10 a l’Espitau Val d’Aran, totes estables a planta. També hi ha 15l casos a l’Hospital del Pallars, a Tremp, tots a planta, i 4 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, estables a planta. Finalment, 3 malalts es troben ingressats a l’Hospital de Cerdanya, estables a planta.

TOTES LES NOTÍCIES