Primera alta al Sant Hospital de la Seu d’un pacient afectat per COVID-19

Personal del Sant Hospital felicita el padrí de 93 anys que ha superat el coronavirus (Imatge: FSH)
Personal del Sant Hospital felicita el padrí de 93 anys que ha superat el coronavirus (Imatge: FSH)

El Sant Hospital de la Seu d’Urgell ha donat aquest dimarts al migdia la primera alta hospitalària a un pacient afectat per coronavirus. A més a més, l’usuari que ha superat la malaltia és un padrí de 93 anys. Per aquest motiu, el personal del centre sanitari ha celebrat especialment aquest fet i ha acomiadat l’avi amb un aplaudiment.

L’home ha rebut l’alta després de comprovar-se que ja no tenia rastre del virus i seguint totes les mesures de prevenció, amb la corresponent protecció que també porta el personal mèdic i d’infermeria. Des del Sant Hospital han expressat la satisfacció per aquest fet i, tot i els dies difícils que s’està vivint, s’han mostrat convençuts que “ens en sortirem”.

Fins aquest dimarts, a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran ja havien estat donades d’alta 32 persones després de superar la malaltia en algun dels altres tres centres mèdics del territori (Hospital de Cerdanya, Hospital del Pallars i Espitau Val d’Aran). A data d’avui, el Sant Hospital de la Seu es manté com el que té menys ingressats de la regió, si bé alguns casos més greus detectats a l’Alt Urgell han estat derivats a hospitals més grans.