Pinten bastos per a garantir el servei de transport sanitari no medicalitzat

Una ambulància del SAAS
Una ambulància del SAAS. Foto: ARXIU

Els treballadors del servei de transport sanitari no medicalitzat amenacen d’aturar la seva activitat a partir d’aquest dijous si no es respecten les condicions amb les quals treballaven amb la darrera concessionària, ambulàncies del Pirineu. Una decisió que es pren just quan es fa el canvi del servei a la Unió Temporal d’Empreses Andorra de Transport Sanitari. Asseguren que hi ha hagut constants irregularitats en tot el procés de subrogació.

A través d’un comunicat el col·lectiu de treballadors s’adreça al ministeri de Salut, el SAAS, la comissió sanitària andorrana i als representants polítics del país tot demanant una “resposta adequada” al que titllen com a actuacions irregulars per part de la nova concessionària.

Asseguren que no s’han respectat els drets adquirits a Ambulàncies del Pirineu tal com fixa la Llei de Relacions Laborals, que tenen una planificació de feina suposadament irregular pendent de denúncia, se’ls imposen guàrdies localitzables, que han rebut amenaces i coaccions per part de la direcció d’operacions d’Egara, una de les empreses de la UTE concessionària i que no se’ls ha realitzat la formació escaient.

TOTES LES NOTÍCIES