Mor un pacient del Sant Hospital ingressat per coronavirus

Interior del Sant Hospital de la Seu
Interior del Sant Hospital de la Seu (Foto: FSH)

Un dels pacients ingressats al Sant Hospital ingressat per coronavirus ha mort aquest dijous, segons ha informat aquest migdia el centre mèdic urgellenc. És la tercera defunció registrada a la Seu d’Urgell des de l’inici de l’actual segona onada de contagis de la COVID-19. Segons el mateix balanç, a l’hospital de la capital alturgellenc ara hi ha 5 persones en seguiment per complicacions de la malaltia.

Paral·lelament, a l’Àrea Bàsica de Salut de la Seu hi segueix havent 30 persones aïllades a domicili per positiu confirmat, que se sumen a les 188 que també estan confinades com a contactes directes dels positius; és a dir, 16 persones més que el dia anterior.

El risc de rebrot a la Seu es manté alt i a data d’avui és de 630 punts, tot i que ha baixat 42 punts respecte a ahir dimecres. També ha disminuït lleugerament la taxa de reproducció del virus a set dies (Rho7), que ara és a 1,96 (-0,08). Això significa que, de mitjana, cada persona encomanada transmet el virus a dues persones més, quan el límit recomanat és d’1.

TOTES LES NOTÍCIES