Microciment polit, una bona opció

Terra, sostre i paret amb microciment.
Terra, sostre i paret amb microciment. (Istock)

Una solució que tenim avui dia i que ens facilita molt les coses quan volem renovar la nostra llar, és el microciment polit. Aquest consisteix a donar una capa de ciment molt fi en la tonalitat desitjada, sobre diferents superfícies, utilitzant-se en la seva majoria en terres i parets.

Una vegada polit el resultat estètic és molt acceptable, a més de ser resistent a la humitat i molt durador. És veritat que no resulta barat a causa del cost de la mà d’obra especialitzada que necessitarem, però comparat amb el preu de picar, desenrunar, comprar rajoles i alicatar, resulta més econòmic a més d’innovador.

Les superfícies queden totalment llises, sense cap junta i amb un aspecte com fent «aigües». En un bany amb una bona il·luminació queda molt modern, sobretot si optes per colors foscos com els grisos, els granats o els verds foscos.

En una cuina, un color coure combinat amb un faig clar també és una combinació perfecta.

El microciment també s’utilitza per a recobrir mobles, escales o taulells de cuina. Un altre avantatge és que es pot aplicar sobre diversos materials com plaques de cartró, guix, revestiments amb morter de ciment o arrebossat, i fins i tot en terres de formigó i fins i tot el marbre.

Això sí, cada superfície requerirà un tractament diferent perquè el resultat sigui l’òptim.

Per casaycolor.com

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.