L’inspector major Antoni Rodríguez, nou director adjunt del Cos de Policia

El nou director adjunt del Cos de Policia, Antoni Rodríguez Garcia (Policia d'Andorra)
El nou director adjunt del Cos de Policia, Antoni Rodríguez Garcia (Policia d’Andorra)

El Govern, a petició de la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné Soldevila, va aprovar dimecres nomenar l’inspector major Antoni Rodríguez Garcia director adjunt del Departament de Policia. Rodríguez, de 55 anys, s’incorpora a la cúpula policial, formada actualment per Bruno Lasne i Miquel Àngel Barbolla, després que el seu nomenament s’hagi publicat al BOPA.

L’inspector major estava, fins ara, al capdavant de la Unitat d’Investigació General i Tècnica i, per tant, era el responsable dels grups d’Investigació Criminal General, d’Anàlisi Operativa i Mitjans Tècnics d’Investigació, de Delictes Tecnològics i d’Identitat Judicial.

Rodríguez compta amb una àmplia trajectòria al Cos de Policia. Va entrar a formar-hi part l’any 1992 i va començar la seva carrera com a agent adscrit a la Unitat de Seguretat Ciutadana. Ha estat membre de l’Oficina Central Nacional d’Interpol Andorra, del Grup d’Anàlisi i Tractament de la Informació, Formació i Premsa i, des del 2003, ha ocupat llocs de responsabilitat. Ha estat cap del grup de Formació i el d’Identitat Judicial i, posteriorment, ha comandat la Unitat de Policia Administrativa i de Suport i, des del 2021, la Unitat d’Investigació General i Tècnica. Va ser nomenat inspector major el passat mes de març.

TOTES LES NOTÍCIES