Les varietats de peres més conegudes

Varietat de peres (Getty images)
Varietat de peres (Getty images)

La pera (Pyrus communis) és una fruita que forma part de la gran família de les rosàcies i de la qual existeixen al voltant de 30 varietats arreu del món. Entre les varietats més conegudes, avui en dia, es poden trobar les següents espècies:

Pera Conferència: Aquesta varietat és originària d’Anglaterra i és una de les peres més populars. Té una forma allargada i una pell de color groc-verdós. Aquestes peres són dolces i sucoses, amb una textura mantegosa.

Pera Williams: També coneguda com a “pera de canell”, aquesta varietat és originària també del Regne Unit i és molt apreciada pel seu sabor intensament dolç i aroma floral. Té una pell fina de color groc i una forma arrodonida.

Pera Anjou: Aquesta varietat és originària de França i és coneguda per la seva carn sucosa i dolça. Hi ha dues subvarietats: la pera Anjou verda, que té una pell de color verd fosc, i la pera Anjou vermella, amb una pell de color verd rogenc. Les dues subvarietats són delicioses i molt apreciades.

Pera Bosc: Aquesta varietat és originària d’Espanya i és reconeguda pel seu sabor dolç i intens. Té la pell de color marró-rogent i una textura cruixent i sucosa. Les peres Bosc són populars per a la cuina i es fan servir tant en plats dolços com salats.

Pera Packham: Aquesta varietat és originària d’Austràlia i és una de les peres més consumides al món. Tenen una forma arrodonida i una pell de color groc pàl·lid. Les peres Packham són dolces i sucoses, i són excel·lents també a la rebosteria.

Les peres són un fruit molt versàtil en la cuina, ja que es poden gaudir de diverses maneres, ja sigui com fruita fresca, dins melmelades i compotes, en postres i pastissos o fins i tot, en forma de suc i altres begudes.

[do_widget id=category-posts-pro-64]