La Trobada Empresarial al Pirineu organitza una jornada virtual

Una edició anterior de la Trobada Empresarial del Pirineu
Una edició anterior de la Trobada Empresarial del Pirineu. Foto: ARXIU

La Trobada Empresarial al Pirineu celebrarà una jornada virtual en un dels dos dies en què havia de tenir lloc la 31a edició del certamen a la Seu d’Urgell. La sessió tindrà com a títol ‘Del sotrac a l’impuls econòmic‘ i es farà el 12 de juny vinent, de les 17 hores a les 18.30 hores.

El debat girarà al voltant de tres grans temes que han centrat l’actualitat dels darrers tres mesos: l’economia, la sanitat i Europa. Els ponents d’aquestes conferències seran Alfred Pastor, professor emèrit de l’IESE School Business; Pere Godoy, president de la Societat Espanyola d’Epidemiologia, i Ramon Tremosa, professor d’Economia de la Universitat de Barcelona i diputat al Parlament Europeu entre els anys 2009 i 2019. Les ponències es podran seguir des de la plataforma Zoom, a la qual s’hi donarà accés mitjançant el web trobadaalpirineu.com.

 

La Trobada a la Seu, programada pel 29 i 30 d’octubre
Pel que fa a la celebració de la 31a Trobada al Pirineu, l’organització va comunicar aquest mes passat el canvi de dates, atesa la impossibilitat de dur-la a terme amb condicions raonables de seguretat en les dates en què estava prevista inicialment, que eren els dies 11 i 12 de juny. Ara preveuen que es faci el 29 i i el 30 d’octubre, un any més a la Seu d’Urgell i amb la Sala de Sant Domènec com a escenari principal.

TOTES LES NOTÍCIES