Tallers online de dansa contemporània i de fotografia expressiva per a adolescents i joves alturgellencs

Cartell de DesconfinArt
Cartell de DesconfinArt

El pròxim mes de juny s’inicia el projecte ‘DesconfinART’, organitzat per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell i el SIAD Alt Urgell

L’objectiu del projecte és oferir a adolescents i joves de 12 a 29 anys un espai de millora del benestar emocional mitjançant l’expressió artística.

Com a primeres activitats del projecte s’han programat dos cicles de tallers online: Ballar aquí i ara’ (dansa contemporània) i ‘Noves mirades’ (fotografia expressiva).

Els tallers online de dansa contemporània ‘Ballar aquí i ara’ tindran lloc dijous 11, 18 i 25 de juny, de 18 a 19.30 hores, i seran facilitats per Marta Moran Souto,  professora de dansa contemporània i improvisació a l’escola Líquid Dansa, d’Andorra.

Els tallers online de fotografia expressiva ‘Noves Mirades’ tindran lloc  dimarts 9, 16 i 23 juny, de 18 a 19.30 hores, i seran facilitats per Oriol Segon Torra, fotoperiodista i professor a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya. El seu assaig fotogràfic ‘Young Patriots’ ha rebut els premis Spotlight Award (Festival della Fotografia Etica, Italia 2014) i l’Exposure Award 2014 (See Me, Nova York 2014). Ha publicat els seus projectes documentals a CNN (EUA, 2014), a la Repubblica (Italia 2014) i a WU magazine (Itàlia 2014), entre d’altres.

Les inscripcions són gratuïtes i les places molt limitades, màxim 12 participants per grup.

Per inscriure’s: bit.ly/DesconfinART

Per a més informació: salut.alturgell@oficinajove.cat

TOTES LES NOTÍCIES