“La farmacèutica”, de Carles Porta

Coberta del llibre "La farmacèutica", de Carles Porta
Coberta del llibre “La farmacèutica”, de Carles Porta

Títol: La farmacèutica
Autor/a: Carles Porta
Pàgines: 320
Editorial: DEBUTXACA

Sinopsi:

“El 20 de novembre de 1992 va ser segrestada Maria Àngels Feliu Bassols, farmaceutica d’Olot. Aquella dona, mare de tres fills, va passar setze mesos sota terra, enterrada viva en un forat de la mida d’un armari. Va compartir captiveri amb aranyes, formigues, rates, serps i humitat.”

Així comença la historia real, però increïble, d’un dels casos més impactants de la crònica negra de Catalunya: la investigació del segrest de la farmacèutica, que es va transformar en un drama humà, va estar plena d’errors policials i judicials, i tampoc no hi van faltar diversos exemples vergonyosos de periodisme escombraria.

Per si no n’hi hagués prou, els segrestadors de la Maria Àngels eren uns ineptes absoluts. L’única cosa que van aconseguir va ser eternitzar el suplici d’una dona que, miraculosament, va sobreviure a unes circumstàncies infrahumanes. La seva fortalesa psíquica i la seva determinació la converteixen en una heroïna.

Després de revisar a fons la informació generada pel cas, Carles Porta ha reconstruït la historia de dalt a baix en un sol fil narratiu.Font: lacasadellibro

[do_widget id=category-posts-pro-64]