La Biblioteca Pública del Govern posa en marxa el Concurs dels premis Oscar

Coincidint amb la proximitat de la celebració de la gala dels premis Oscar, el Servei de Videoteca de la Biblioteca Pública del Govern d’Andorra ha posat en marxa, un any més, el concurs relacionat amb el certamen. Per participar-hi només cal omplir la butlleta tipus travessa, que es pot adquirir a la Biblioteca Nacional o sol·licitar per correu electrònic, en què es proposa escollir un guanyador entre 8 categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor pel·lícula d’animació, millor actor secundari, millor banda sonora original i millor pel·lícula en llengua no anglesa.

S’accepta una butlleta per persona lliurada a la Biblioteca Nacional o rebuda per correu electrònic fins al 8 de febrer a les 13 hores. Es premien els tres concursants que hagin obtingut el nombre més gran d’encerts, segons els resultats de la cerimònia dels Oscar, que tindrà lloc el dia 9 de febrer del 2020.

Els premis consisteixen en lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, amb la col·laboració dels cinemes Illa Carlemany i del Cineclub de les Valls. El concurs és obert a tothom, a partir de 13 anys, residents al Principat d’Andorra, i té per finalitat, entre altres, apropar tothom al món del cinema i promoure el servei de préstec de documents audiovisuals.

La Biblioteca Pública del Govern compta amb un fons de més de 3.752 dvd i bluray, que són de préstec gratuït per a tots els usuaris amb carnet, i que es pot consultar al web www.catalegbiblioteques.ad.