Inscripcions per a la rua de Carnestoltes d’Andorra la Vella i Escaldes

Una màscara de carnaval
La màscara, un element estretament lligat al carnaval (Pexels)

Les inscripcions per a participar a la rua conjunta de Carnestoltes 2024 d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, que se celebrarà el pròxim 10 de febrer, ja estan obertes als departaments de Cultura d’ambdós comuns. El termini per a apuntar-s’hi acaba el 9 de febrer, a les 13 hores.

L’organització recorda que el nombre mínim de persones per a formar part del concurs de comparses és de 8 i que està obert a totes les edats. La temàtica de les disfresses és lliure i el jurat en valorarà l’elaboració i l’originalitat, així com la posada en escena durant la cercavila i la qualitat de la coreografia. 

El concurs manté les dues categories de premis. La del concurs de comparses, amb premis de 550 euros (primer), 400 euros (segon), 300 euros (tercer), 250 euros (quart) i comparsa més familiar, dotat amb 250 euros. I la del concurs de coreografies, amb premis de 350 euros (primer), 300 euros (segon) i 250 euros (tercer). 

Per a desfilar a la rua amb elements motoritzats, vehicles o estructures mòbils que comportin un possible risc per als participants, públic o mobiliari urbà caldrà presentar un document justificatiu de la contractació d’una assegurança de responsabilitat civil per a cobrir qualsevol accident o desperfecte. 

A més, l’organització recorda que no s’acceptarà cap inscripció amb vehicles grans d’entre 3 i 3,5 Tm per a fer de carrossa per a evitar problemes de circulació durant la rua. 

La desfilada tindrà lloc el 10 de febrer, a partir de les 18 hores. Els participants hi hauran de ser des d’una hora abans a la plaça Guillemó d’Andorra la Vella des d’on començarà la rua en direcció al carrer Dr. Nequi, avinguda Príncep Benlloch, avinguda Meritxell, avinguda Carlemany, avinguda de les Escoles, carrer Prat Gran, carrer del Parnal, carrer Nacions Unides i carrer dels Veedors, on finalitzarà la desfilada. 

En acabar la rua hi haurà una hamburguesada per a tots els participants a la sala Prat del Roure. Abans de tancar la festa es donaran a conèixer els guanyadors dels concursos de comparses i coreografies.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES