Ingressades actualment 41 persones per coronavirus a l’Alt Pirineu i Aran

Operaris realitzant la desinfecció als voltants de l'hospital de la Seu d'Urgell
Operaris realitzant la desinfecció als voltants de l’hospital de la Seu d’Urgell. Foto: Ajuntament de la Seu d’Urgell

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat que aquest dissabte ha mort una persona amb coronavirus SARS-CoV-2 a la Regió Sanitària  de l’Alt Pirineu i Aran, mentre que s’ha registrat 3 morts més a la RS de Lleida, on les darreres hores s’ha confirmat 94 positius nous.

A l’Alt Pirineu i Aran s’ha registrat 16 positius nous; d’aquests, 6 han estat la Seu, segons ha informat el Sant Hospital. A més a més, a la capital alturgellenca hi ha una seixantena de veïns i veïnes aïllats a casa seva per sospites de contagi, dels quals 16 ja han donat positiu.

Actualment, 194 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la RS Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos:

  • 122 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 90 dels quals estan estables a planta i 32 es troben a l’UCI
  • 29 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 21 de les quals estan estables a planta i 8 es troben a l’UCI
  • 43 persones estan ingressades en centres privats, tots estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 14 persones que es trobaven ingressades a la RS Lleida i les altes acumulades són 44.

Pel que fa a la Regió de l’Alt Pirineu i Aran, hi ha ingressades en hospitals 41 persones, totes elles estables a planta. Concretament:

  • 13 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran.
  • 15 a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp.
  • 3 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell.
  • 10 persones  a l’Hospital de Cerdanya.

Mentrestant, les darreres hores han estat donades d’alta 5 persones que es trobaven ingressades a la RS Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades ja són 21.