Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Aquesta setmana tu decideixes si anar darrere de la teva suposada raó, o apostar per la reconciliació. Treball: és moment de fer balanç de les teves decisions preses fins ara i després projecta noves labors.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

 Matisa les teves opinions, pots promoure l’equívoc i que et malinterpretin, les tensions poden empitjorar-se. Sigues previsora. Treball: t’apliques quan t’interessa, però pot ser que no et comprenguin, vigila el teu entorn.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

 Si et mostres més comprensiva, tot serà més fàcil, en particular amb els teus familiars, mostra la teva complicitat. Treball: faràs més hores que un rellotge. Però no et desanimis, aprèn a dir que no amb un somriure.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
 Les relacions sentimentals són complicades i no et satisfan, però és just el que necessites. Treball: el sector de la comunicació està molt activat. Aprofita per plantejar idees innovadores.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
 Podràs solucionar un conflicte familiar, però has d’implicar-te. El teu criteri és el que ajudarà a calmar els ànims. Treball: col·laborar quan creguis que les teves idees són millors no és fàcil, paciència, tot canviarà.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

 Un amic et demanarà consell sobre certs dubtes sentimentals. Els teus consells seran útils per a tots dos. Treball: sempre et queden assumptes per resoldre, perquè et carregues massa. Tracta d’optimitzar les teves tasques.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

 Setmana que et sentiràs tan reconfortada, estimada i feliç, que no donaràs crèdit. Treball: si un acord no se signa, pot ser que no et convingui. Gaudeixes de bona sort en els moments decisius.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

 El que concerneix les teves emocionshas de resoldre-ho tu. És el moment d’aclarir situacions i sentiments confusos. Treball: si has de prendre una decisió que afecta altres persones, medita-la molt bé.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

 Hi ha emocions ocultes, sentiments, per por de no ser correspost. Dóna el que sents i algú podria donar-te el que demanes. Treball: medita una situació que amenaça de boicotejar la teva tasca. Centra’t per aclarir-ho tot.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

 Passa pàgina dels assumptes que no contribueixen a la teva felicitat, deixa enrere el passat i llança’t a nous horitzons. Treball: molt motivada quan fas les coses al teu ritme, però aquests dies has d’emmotllar-te.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 Bona setmana per expressar el que penses, sents i generar optimisme. Us ajudarà a superar els entrebancs. Treball: tindràs presses i pots cometre errors. No assumeixis més tasques de les que pots gestionar. Relaxa’t i centra’t.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

 
Fomentaràs més l’afecte i el contacte amb els teus éssers estimats i la teva família. Et sentiràs de meravella. Treball: imposar el teu criteri no és el més recomanable, i menys en aquests dies. Sigues diplomàtic, et donarà millor resultat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada